Codul greutatii corporale. Secretul unui corp sanatos PDF

5/5
Autor: Fung Jason
ISBN: 9789734734894
Editura: Paralela 45
Vezi cartea Codul greutatii corporale. Secretul unui corp sanatos PDF scrisa de autorul Fung Jason in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Paralela 45 in limba Romana, are 328 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

40 Lei
Pretul cartii Codul greutatii corporale. Secretul unui corp sanatos este de aproximativ 40lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Codul greutatii corporale. Secretul unui corp sanatos

Tot ce crezi ca stii despre pierderea in greutate este gresit. Luarea in greu­tate si obezitatea sunt cauzate de hormoni. Doar intelegand efectele insuli­nei si ale rezistentei la insulina putem avea o greutate normala.

„Corpul uman s-a dezvoltat in asa fel incat sa supravietuiasca epi­soa­delor de foame. Grasimea este energie stocata, iar muschiul este tesut functional. Grasimea este arsa prima. A presupune ca se intampla invers este totuna cu a spune ca, desi avem o rezerva suficienta de lemne pentru foc, hotaram sa punem pe foc canapeaua. E o prostie. De ce ar face corpul nostru ceva atat de prostesc? El isi conserva masa musculara pana cand depozitele de grasime devin atat de mici incat nu mai are de ales.” – Dr. Jason Fung

„O carte nu doar revelatoare, ci si uimitor de antrenanta. Cititi-o pentru a intelege cum sa va mentineti greutatea normala.” – Dr. Andreas Eenfeldt

ISBN: 9789734734894

Carti scrise de Fung Jason

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Fung Jason sau din categoria Gastronomie si diete.
Autor(i): Fung Jason
Traducator(i):
Cod: 9789734734894
Editura: Paralela 45
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 328
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Gastronomie si diete

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Fung Jason. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 40lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 328 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.