Codul de procedura penala adnotat cu jurisprudenta nationala si europeana. Editia a 2-a PDF

5/5
Autor: Alexandra Mihaela sinc, Alina Barbu, Georgiana Anghel-Tudor
ISBN: 9786062718862
Editura: Hamangiu
Vezi cartea Codul de procedura penala adnotat cu jurisprudenta nationala si europeana. Editia a 2-a PDF scrisa de autorul Alexandra Mihaela sinc, Alina Barbu, Georgiana Anghel-Tudor in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Hamangiu in limba Romana, are 1160 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

220 Lei
Pretul cartii Codul de procedura penala adnotat cu jurisprudenta nationala si europeana. Editia a 2-a este de aproximativ 220lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Codul de procedura penala adnotat cu jurisprudenta nationala si europeana. Editia a 2-a

Un Cod de procedura penala adnotat cu jurisprudenta ar trebui sa reprezinte referinta la zi pentru toti actorii implicati in procesele penale. De aceea, lucrarea de fata a fost conceputa cu scopul de a pune la indemana celor interesati un instrument ce asigura accesul rapid si eficient la solutiile date de instante problemelor de drept ivite in interpretarea si aplicarea dispozitiilor procesual penale.

Veti regasi aici, sintetizata si prezentata intr-un format concis si accesibil, in primul rand jurisprudenta cu valoare obligatorie – hotarari ale inaltei Curti de Casatie si Justitie pronuntate in recurs in interesul legii si pentru dezlegarea prealabila a unor chestiuni de drept, precum si decizii ale Curtii Constitutionale. De asemenea, au fost selectate hotarari si decizii pronuntate de Curtea Europeana a Drepturilor Omului, dar si hotarari in materie procesual penala ale Curtii de Justitie a Uniunii Europene. Nu in ultimul rand, veti regasi si o consistenta selectie de solutii relevante, in situatii de speta, ale inaltei Curti de Casatie si Justitie, ale curtilor de apel si ale tribunalelor din toata tara.

Adnotarile autorilor completeaza acest tablou jurisprudential, in special acolo unde s-a considerat necesara explicarea evolutiei jurisprudentei europene sau analiza practicii instantelor de la Strasbourg, respectiv Luxembourg pe domeniile comune de competenta, inclusiv a raporturilor existente intre cele doua, astfel incat practicienii romani, tinuti de ambele, sa gaseasca reperele necesare in activitatea lor.

Aceasta a doua editie a fost revizuita si completata cu jurisprudenta la zi, lucrarea valorificand in prezent peste 1.300 de spete de la toate nivelurile de jurisdictie (peste 900 de hotarari si decizii ale instantelor nationale si ale Curtii Constitutionale, in jur de 350 de hotarari ale Curtii Europene a Drepturilor Omului si 50 de hotarari ale Curtii de Justitie a Uniunii Europene).

ISBN: 9786062718862

Carti scrise de Alexandra Mihaela sinc, Alina Barbu, Georgiana Anghel-Tudor

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Alexandra Mihaela sinc, Alina Barbu, Georgiana Anghel-Tudor sau din categoria Drept si legislatie.
Autor(i): Alexandra Mihaela sinc, Alina Barbu, Georgiana Anghel-Tudor
Traducator(i):
Cod: 9786062718862
Editura: Hamangiu
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 1160
Coperta: Paperback
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Drept si legislatie

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Alexandra Mihaela sinc, Alina Barbu, Georgiana Anghel-Tudor. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 220lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 1160 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.