Codul civil adnotat cu doctrina si jurisprudenta. Volumul I – art. 1-952 PDF

5/5
Autor: Viorel Terzea
ISBN: 9786063908965
Editura: Universul Juridic
Vezi cartea Codul civil adnotat cu doctrina si jurisprudenta. Volumul I – art. 1-952 PDF scrisa de autorul Viorel Terzea in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in octombrie 2021 de catre editura Universul Juridic in limba Romana, are 1672 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

211.65 Lei
Pretul cartii Codul civil adnotat cu doctrina si jurisprudenta. Volumul I – art. 1-952 este de aproximativ 211.65lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Codul civil adnotat cu doctrina si jurisprudenta. Volumul I – art. 1-952

Lucrarea Codul civil adnotat cu doctrina si jurisprudenta, conceputa in trei volume, isi propune sa contribuie la o cunoastere aprofundata si la o aplicare unitara a dispozitiilor Codului civil. Prezentul volum s-a realizat prin valorificarea unei ample jurisprudente (atat a jurisprudentei nationale, cat si a Curtii Europene a Drepturilor Omului si a Curtii de Justitie a Uniunii Europene), avand rolul de a asigura o explicitare a normelor legale.
Prezenta lucrare cuprinde o selectie riguroasa a celor mai relevante solutii jurisprudentiale menite a sublinia tendintele de interpretare a dispozitiilor actualului Cod civil, fiind prezentate inclusiv hotarari judecatoresti recente. Totodata, lucrarea cuprinde numeroase extrase din doctrina de specialitate prin care se propun anumite modalitati de interpretare si de aplicare a dispozitiilor actualului Cod civil.

ISBN: 9786063908965

Carti scrise de Viorel Terzea

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Viorel Terzea sau din categoria Drept si legislatie.
Autor(i): Viorel Terzea
Traducator(i):
Cod: 9786063908965
Editura: Universul Juridic
Limba: Romana
Anul aparitiei: octombrie 2021
Numar pagini: 1672
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Drept si legislatie

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Viorel Terzea. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in octombrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 211.65lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 1672 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.