Codul cancerului. Un mod revolutionar de a intelege un mister medical PDF

5/5
Autor: Fung Jason
ISBN: 9789734734887
Editura: Paralela 45
Vezi cartea Codul cancerului. Un mod revolutionar de a intelege un mister medical PDF scrisa de autorul Fung Jason in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Paralela 45 in limba Romana, are 328 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

40 Lei
Pretul cartii Codul cancerului. Un mod revolutionar de a intelege un mister medical este de aproximativ 40lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Codul cancerului. Un mod revolutionar de a intelege un mister medical

Cancerul – un diagnostic ca o sentinta. Asa suna in trecut concluzia medicilor, aflati in fata unui bolnav incurabil.

Felul in care oamenii de stiinta au privit aceasta maladie s-a schimbat fundamental de mai multe ori in ultimele decenii. Rand pe rand, au fost identificati ca fiind factori carcinogeni tutunul, azbestul, radiatiile, anumite virusuri, mutatiile genetice si alimentatia nesanatoasa. Totusi, in continuare, comunitatea medicala pierdea razboiul in fata cancerului, care parea sa se adapteze intr-o maniera diabolica si sa reziste – de cele mai multe ori – la toate tipurile de tratament, indiferent cat de costisitoare.

in cartea de fata, dr. Jason Fung prezinta in detaliu simptomele, cauzele si evolutia acestei maladii, precum si analizele specifice fiecarui tip de cancer impreuna cu diferitele terapii care s-au aplicat de-a lungul timpului (cu mai mult sau mai putin succes) in diverse tari. Dr. Fung – ale carui contributii in tratarea obezitatii si a diabetului i-au adus recunoasterea internationala – argumenteaza aici de ce cauza primara a cancerului este excesul de insulina.

Da, e posibil ca „samanta“ cancerului sa existe genetic in organismul uman. Dar noi dispunem de puterea de a schimba „solul“, astfel incat anumite gene sa nu se activeze. Pentru prima data, avem motive de optimism justificate de biologia evolutionista.

ISBN: 9789734734887

Carti scrise de Fung Jason

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Fung Jason sau din categoria Medicina si farmacie.
Autor(i): Fung Jason
Traducator(i):
Cod: 9789734734887
Editura: Paralela 45
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 328
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Medicina si farmacie

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Fung Jason. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 40lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 328 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.