Clubul de carte secret al domnilor (Vol. 1) PDF

5/5
Autor: Lyssa Kay Adams
ISBN: 9786060880219
Editura: Leda
Vezi cartea Clubul de carte secret al domnilor (Vol. 1) PDF scrisa de autorul Lyssa Kay Adams in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Leda in limba Romana, are 336 pagini si coperta Hardcover.

Pretul Recomandat

44.9 Lei
Pretul cartii Clubul de carte secret al domnilor (Vol. 1) este de aproximativ 44.9lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Clubul de carte secret al domnilor (Vol. 1)

Bine ai venit la clubul de carte secret al domnilor!

Prima regula a clubului de carte: nu vorbesti niciodata despre clubul de carte!

Casatoria lui Gavin Scott, unul dintre cei mai buni jucatori de baseball ai echipei Nashville Legends, se confrunta cu probleme majore. De curand, barbatul a descoperit un secret umilitor: nu a reusit niciodata sa isi satisfaca sotia in pat. Cand Gavin isi pierde calmul la aflarea cumplitei vesti si pleaca de acasa, aceasta este ultima picatura care umple paharul unei relatii si asa tensionate. Thea cere divortul, iar sotul ei isi da seama ca si-a lasat mandria si frica sa-l invinga.

Tulburat si totodata disperat sa recastige dragostea femeii pe care o iubeste din toata inima, Gavin gaseste ajutor unde nici nu se gandea: printre membrii unui club de carte secret format din cei mai fortosi barbati din Nashville. Cu ajutorul sfaturilor imprumutate dintr-un roman de dragoste siropos, baietii il antreneaza pe Gavin sa-si salveze casnicia. Totusi, va fi nevoie de mult mai mult decat de cuvinte dulci si gesturi cavaleresti pentru ca acest nefericit Romeo sa recastige increderea sotiei sale.

ISBN: 9786060880219

Carti scrise de Lyssa Kay Adams

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Lyssa Kay Adams sau din categoria Literatura contemporana.
Autor(i): Lyssa Kay Adams
Traducator(i):
Cod: 9786060880219
Editura: Leda
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 336
Coperta: Hardcover
Categorie: Fictiune/ Literatura
Sub-Categorie: Literatura contemporana

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Lyssa Kay Adams. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 44.9lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 336 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.