Cele cinci limbaje ale iubirii pentru familiile vitrege PDF

5/5
Autor: Gary Chapman, Ron L. Deal
ISBN: 9786064410733
Editura: Curtea Veche
Vezi cartea Cele cinci limbaje ale iubirii pentru familiile vitrege PDF scrisa de autorul Gary Chapman, Ron L. Deal in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura Curtea Veche in limba Romana, are 216 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

38.25 Lei
Pretul cartii Cele cinci limbaje ale iubirii pentru familiile vitrege este de aproximativ 38.25lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Cele cinci limbaje ale iubirii pentru familiile vitrege

Copiii mei si copiii lui devin dintr-odata „copiii nostri“ – iata marea transformare care se produce atunci cand cei care sunt deja parinti hotarasc sa intemeieze o noua familie. Dar integrarea noilor membri nu se petrece de la sine. Apar o multime de dileme si dificultati, iar intentiile bune nu sunt intotdeauna suficiente. Pentru ca relatiile devin foarte complexe, regulile din viata unei familii obisnuite nu mai functioneaza aici.

Ca raspuns la aceasta situatie din ce in ce mai raspandita, Gary Chapman, creatorul principiului celor cinci limbaje ale iubirii, si Ron L. Deal, expert in problemele familiilor mixte, isi unesc eforturile pentru a-i ajuta pe parinti sa evite conflictele emotionale sau sa gaseasca solutii pentru ele, sa aplice metodele optime in cresterea fratilor vitregi si, foarte important, sa invete cum sa isi exprime afectiunea fata de fiecare membru din noul camin.

ISBN: 9786064410733

Carti scrise de Gary Chapman, Ron L. Deal

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Gary Chapman, Ron L. Deal sau din categoria Lecturi motivationale.
Autor(i): Gary Chapman, Ron L. Deal
Traducator(i):
Cod: 9786064410733
Editura: Curtea Veche
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 216
Coperta: Paperback
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Lecturi motivationale

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Gary Chapman, Ron L. Deal. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 38.25lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 216 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.