Cel mai mare tradator. Vietile secrete ale agentului George Blake PDF

5/5
Autor: Roger Hermiston
ISBN: 9786069519769
Editura: Omnium
Vezi cartea Cel mai mare tradator. Vietile secrete ale agentului George Blake PDF scrisa de autorul Roger Hermiston in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura Omnium in limba Romana, are 448 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

49.9 Lei
Pretul cartii Cel mai mare tradator. Vietile secrete ale agentului George Blake este de aproximativ 49.9lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Cel mai mare tradator. Vietile secrete ale agentului George Blake

Aceasta carte, devenita best seller in Marea Britanie imediat dupa publicare, trateaza cazul spectaculos al agentului dublu George Blake in contextul politic al Razboiului Rece din Europa anilor 1950. Multi agenti secreti au tradat in acea perioada, insa niciunul nu a reusit sa adune atat de multe informatii pe care sa le transmita KGB-ului, precum George Blake. Acesta, timp de decenii, a operat pe sub nasul serviciilor de informatii britanice lucrand pentru Uniunea Sovietica. Cum a reusit si inca atat de mult timp? Roger Hermiston spune povestea lui George Blake, Cel mai mare tradator, intr-un stil antrenant, plin de claritate si palpitant, asa cum merita a fi redata una dintre cele mai spectaculoase istorii din lumea spionajului.

ISBN: 9786069519769

Carti scrise de Roger Hermiston

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Roger Hermiston sau din categoria Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri.
Autor(i): Roger Hermiston
Traducator(i):
Cod: 9786069519769
Editura: Omnium
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 448
Coperta: Paperback
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Roger Hermiston. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 49.9lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 448 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.