Cel mai mare secret. Puterea incredibila a gandului PDF

5/5
Autor: Orison Swett Marden
ISBN: 9786064409959
Editura: Curtea Veche
Vezi cartea Cel mai mare secret. Puterea incredibila a gandului PDF scrisa de autorul Orison Swett Marden in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in octombrie 2021 de catre editura Curtea Veche in limba Romana, are 384 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

41.65 Lei
Pretul cartii Cel mai mare secret. Puterea incredibila a gandului este de aproximativ 41.65lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Cel mai mare secret. Puterea incredibila a gandului

Controleaza-ti gandurile si iti vei controla destinul!

Suntem produsul propriei gandiri, insa niciunul dintre noi nu si-a ales cu adevarat gandurile cu care a crescut. Ele ne sunt transmise de familie, de cultura, de religie si de anturaj. Prin urmare, foarte putini ajung sa aiba viata pe care si-au dorit-o intr-adevar.

in perioada in care a trait si a scris Marden, stiinta tocmai demonstra ca inteligenta nu se limiteaza la celulele creierului, ci reclama actiunea tuturor celulelor vii. Fiecare gand, fiecare impresie, fiecare atitudine mentala afecteaza toate celulele corpului. De aceea, acest text clasic al lui ORISON SWETT MARDEN s-ar putea numara printre cele mai importante carti pe care le vei citi vreodata. Vei descoperi ca puterea gandului are un rol incredibil in obtinerea si pastrarea increderii in sine, sanatatii, fericirii, prosperitatii, precum si in prevenirea imbatranirii. Foloseste ideile si tehnicile din aceasta carte si in curand iti vei putea controla destinul, idealurile, visurile si sperantele.

ISBN: 9786064409959

Carti scrise de Orison Swett Marden

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Orison Swett Marden sau din categoria Lecturi motivationale.
Autor(i): Orison Swett Marden
Traducator(i):
Cod: 9786064409959
Editura: Curtea Veche
Limba: Romana
Anul aparitiei: octombrie 2021
Numar pagini: 384
Coperta: Paperback
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Lecturi motivationale

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Orison Swett Marden. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in octombrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 41.65lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 384 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.