Cea mai intunecata stea (vol.1) PDF

5/5
Autor: Jennifer L. Armentrout
ISBN: 9786069519240
Editura: Leda
Vezi cartea Cea mai intunecata stea (vol.1) PDF scrisa de autorul Jennifer L. Armentrout in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Leda in limba Romana, are 432 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

49.9 Lei
Pretul cartii Cea mai intunecata stea (vol.1) este de aproximativ 49.9lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Cea mai intunecata stea (vol.1)

Autor(i): Jennifer L. Armentrout
Traducator(i):
Cod: 9786069519240
Editura: Leda
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 432
Coperta: Paperback
Categorie: Fictiune/ Literatura
Sub-Categorie: Fantasy si SF

Evie Dasher cunoaste din proprie experienta consecintele devastatoare ale razboiului dintre oameni si luxeni. Era doar un copil cand acestia din urma i-au distrus lumea si familia. Acum, Evie are 17 ani si se trezeste aruncata intr-un conflict din care nu vrea sa faca parte – si in calea lui Luc, un tip de o frumusete nenaturala, despre care presupune ca e luxen, dar care, de fapt, ascunde foarte multe secrete… si pericole. Atractia ei tot mai mare fata de Luc o va ademeni intr-o lume despre care doar a auzit, unde va descoperi mistere de mult ingropate, o tradare incredibila si o poveste romantica ce ar putea face sa merite toate astea.

ISBN: 9786069519240

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Jennifer L. Armentrout sau din categoria Fantasy si SF.
Cartea a fost scrisa de catre Jennifer L. Armentrout. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 49.9lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 432 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.