Ce gandesc oamenii in sinea lor. Descifrarea limbajului corporal PDF

5/5
Autor: Mark Bowden, Tracey Thomson
ISBN: 9786064006776
Editura: Trei
Vezi cartea Ce gandesc oamenii in sinea lor. Descifrarea limbajului corporal PDF scrisa de autorul Mark Bowden, Tracey Thomson in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in ianuarie 2021 de catre editura Trei in limba Romana, are 360 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

45 Lei
Pretul cartii Ce gandesc oamenii in sinea lor. Descifrarea limbajului corporal este de aproximativ 45lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Ce gandesc oamenii in sinea lor. Descifrarea limbajului corporal

Indiferent daca te afli la un interviu de angajare, la o petrecere sau daca navighezi in social media, iti doresti sa stii dintr-o ochire daca oamenii sunt sinceri in ceea ce spun sau daca felul in care se afiseaza corespunde cu cine sunt ei in realitate. Dincolo de fatada si de vorbe, cartea de fata te ajuta sa ghicesti intentiile si gandurile conlocutorilor, pornind de la postura, pozitia mainilor, contactul vizual (sau evitarea acestuia) ori genul de fotografii pe care acestia le publica pe Facebook. Cei doi autori, somitati in descifrarea limbajlui corporal, ofera o metoda precisa de „scanare” a gesturilor si de verificare a impresiilor obtinute, luand in calcul contextul, proiectiile personale, dar si multiplele semnificatii ale gesturilor umane – bratele incrucisate, de exemplu, pot exprima nu doar rezistenta celuilalt, dar si faptul ca e obosit sau infrigurat.

Mark Bowden si Tracey Thomson sunt speakeri si traineri recunoscuti in domeniul comunicarii nonverbale. Compania lor, Truthplane, colaboreaza nu doar cu directori de mari companii, dar si cu personalitati ale politicii internationale.

ISBN: 9786064006776

Carti scrise de Mark Bowden, Tracey Thomson

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Mark Bowden, Tracey Thomson sau din categoria Lecturi motivationale.
Autor(i): Mark Bowden, Tracey Thomson
Traducator(i):
Cod: 9786064006776
Editura: Trei
Limba: Romana
Anul aparitiei: ianuarie 2021
Numar pagini: 360
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Lecturi motivationale

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Mark Bowden, Tracey Thomson. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in ianuarie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 45lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 360 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.