Ce fel de partener esti? Cinci profiluri psihologice pentru a iubi si a fi iubit PDF

5/5
Autor: Adele van Eiszner, Veronique Kohn
ISBN: 9786063806155
Editura: Niculescu
Vezi cartea Ce fel de partener esti? Cinci profiluri psihologice pentru a iubi si a fi iubit PDF scrisa de autorul Adele van Eiszner, Veronique Kohn in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in octombrie 2021 de catre editura Niculescu in limba Romana, are 224 pagini si coperta Hardcover.

Pretul Recomandat

34.9 Lei
Pretul cartii Ce fel de partener esti? Cinci profiluri psihologice pentru a iubi si a fi iubit este de aproximativ 34.9lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Ce fel de partener esti? Cinci profiluri psihologice pentru a iubi si a fi iubit

Autor(i): Adele van Eiszner, Veronique Kohn
Traducator(i):
Cod: 9786063806155
Editura: Niculescu
Limba: Romana
Anul aparitiei: octombrie 2021
Numar pagini: 224
Coperta: Hardcover
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Lecturi motivationale

Partenerul tau are o problema legata de ideea de iubire si iti reproseaza tot timpul ca ii ceri prea mult? Crezi ca iubirea si dorinta nu pot coexista intr-o relatie de dragoste? Esti genul care nu poate lasa garda jos in viata de cuplu, fiind obsedat sa ai mereu ultimul cuvant pentru a te simti iubit? Temator, altruist, alfa, cameleon, dihotomic… comportamentele tipice ale partenerilor intr-o relatie de dragoste prezentate de autoare in cartea de fata sunt multiple, dar oare stii ca ele sunt rezultatul unor traume ascunse din copilarie, care ti-au formatat „hard diskul” amoros?

Pornind de la cele cinci profiluri psihologice identificate de Véronique Kohn, ghidul acesta de supravietuire in jungla relatiilor de cuplu te va ajuta sa te intelegi mai bine pe tine, dar si pe partenerul tau, in functie de compatibilitati. si cand relatia nu este una ideala, nu intra in panica. Aceasta carte iti sta la dispozitie pentru ca tu si partenerul tau sa reusiti sa va armonizati mai bine!

ISBN: 9786063806155

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Adele van Eiszner, Veronique Kohn sau din categoria Lecturi motivationale.
Cartea a fost scrisa de catre Adele van Eiszner, Veronique Kohn. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in octombrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 34.9lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 224 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.