Cazul R-16, Atac la obiectivul 112, Cosciugul Agentului K-05 PDF

5/5
Autor: Haralamb Zinca
ISBN: 9786069605455
Editura: Publisol
Vezi cartea Cazul R-16, Atac la obiectivul 112, Cosciugul Agentului K-05 PDF scrisa de autorul Haralamb Zinca in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in octombrie 2021 de catre editura Publisol in limba Romana, are 304 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

29.9 Lei
Pretul cartii Cazul R-16, Atac la obiectivul 112, Cosciugul Agentului K-05 este de aproximativ 29.9lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Cazul R-16, Atac la obiectivul 112, Cosciugul Agentului K-05

Trei microromane de spionaj in care Haralamb Zinca dezvolta cateva directii narative deschise in carti publicate anterior. in Cazul R-16 , ofi terii de securitate Panait, Lucian si Frunza cerceteaza moartea inginerului Liman, survenita in urma ingerarii unei substante toxice produse in strainatate. Cercetatorul lucra in cadrul unui laborator unde fusese descoperita o sursa de energie extraordinara. Ca in multe dintre romanele lui Zinca, anumite puteri straine doreau sa afle informatii despre descoperire si, mai ales, sa impiedice dezvoltarea unor tehnologii apte sa valorifice noua sursa de energie. La doi ani de la rezolvarea Cazului R-16 , un pusti de 15 ani, radioamator, intercepteaza si inregistreaza pe banda, noaptea tarziu, un mesaj ciudat. Descifrat la Securitate, acesta dezvaluie interesul unor spioni pentru o uzina ce se construia la kilometrul 112. Ofiterii Panait, Lucian si Frunza ajung fara sa vrea pe urmele unui fost legionar si tortionar fugit in Germania in ultimele zile ale razboiului, trimis la scoala de spionaj si apoi parasutat in Romania cu o misiune secreta. Cosciugul agentului K-05 constituie deznodamantul intamplarilor petrecute in cele doua romane dedicate negocierilor purtate de romani cu Aliatii in vederea intoarcerii armelor si publicate sub titlul Noaptea cea mai lunga: Dincolo de intuneric si Marea confruntare.

ISBN: 9786069605455

Carti scrise de Haralamb Zinca

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Haralamb Zinca sau din categoria Literatura contemporana.
Autor(i): Haralamb Zinca
Traducator(i):
Cod: 9786069605455
Editura: Publisol
Limba: Romana
Anul aparitiei: octombrie 2021
Numar pagini: 304
Coperta: Paperback
Categorie: Fictiune/ Literatura
Sub-Categorie: Literatura contemporana

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Haralamb Zinca. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in octombrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 29.9lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 304 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.