Catre culmile succeselor (formula fericirii) PDF

5/5
Autor: Pavel Corut
ISBN: 9789731183282
Editura: stefan
Vezi cartea Catre culmile succeselor (formula fericirii) PDF scrisa de autorul Pavel Corut in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in octombrie 2021 de catre editura stefan in limba Romana, are 456 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

45 Lei
Pretul cartii Catre culmile succeselor (formula fericirii) este de aproximativ 45lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Catre culmile succeselor (formula fericirii)

„De ce am scris aceasta carte? Scurt, clar si autocritic: Nu sunt multumit pe deplin de efectele celor 12 volume de arta suc-cesului scrise pana in prezent. Desi, din aceasta serie, s-au vandut mai mult de o jumatate de milion de carti, numarul persoanelor care au ajuns la ele este mic, in comparatie cu multimea celor care au nevoie de arta succesului. A doua parte a raspunsului este critica: piata romaneasca de carte a fost invadata de carti cu aceasta tematica (arta succesului) din import, care nu se prea potrivesc cu psihologia romanilor. Asta ca sa nu mai spun ca multe volume din aceastacategorie fac propaganda mistica mascata, in loc sa predea reguli si informatii sigure din arta succesului.” -Pavel Corut

ISBN: 9789731183282

Carti scrise de Pavel Corut

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Pavel Corut sau din categoria Lecturi motivationale.
Autor(i): Pavel Corut
Traducator(i):
Cod: 9789731183282
Editura: stefan
Limba: Romana
Anul aparitiei: octombrie 2021
Numar pagini: 456
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Lecturi motivationale

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Pavel Corut. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in octombrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 45lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 456 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.