Case cu emotii PDF

5/5
Autor: Nicoleta Mistodie
ISBN: 9786067651119
Editura: Andreas
Vezi cartea Case cu emotii PDF scrisa de autorul Nicoleta Mistodie in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata de catre editura Andreas, are 30 pagini si dimensiuni de H: 23cm | l: 30cm. Coperta acestei carti este Paperback.

Pretul Recomandat

31.5 Lei
Pretul cartii Case cu emotii este de aproximativ 31.5lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Case cu emotii

Avand in vedere contrastul de case din Bucuresti si zone in centrul orasului unde alterneaza ruinele cu casele reconsolidate, am vazut o necesitate in a invata publicul sa iubeasca si aprecieze casele vechi, sa prefere sa consolideze si sa reabiliteze o cladire veche, sa aprecieze valoarea si istoria ei.

Scopul acestei carti, avand in vedere ca sunt arhitect, este de a educa publicul de varsta mica, si pe cel adult prin intermediul celor mici, cu privire la faptul ca aceste case au emotii, pot fi si ele triste, atunci cand sunt parasite, abandonate, neingrijite, si doar omul prin grija si iubirea lui le poate readuce la viata.

Adultii societatii de maine, adica copiii nostrii de azi, sper sa isi doreasca si sa contribuie constient la reconstructia Bucurestiului, la pastrarea istoriei si a valorilor arhitecturale, sa doreasca pentru propriul oras o arhitectura unitara si originala in acelasi timp.

Aceasta este o carte de povesti pentru copii despre case care au emotii, cu desene schita de case amuzante cu grafica alb-negru pe care copiii sa le dea viata prin creioane colorate, care se numeaste CASE CU EMOtII.

Cartea cuprinde 12 povesti, despre casa fericita, trista, invidioasa, mahnita, emotii deduse din titlul povestii dar si din intamplarile si povestile caselor care prind viata, devin organisme vii, cu sentimente, transmitand astfel mesaje puternice.

Cod: 9786067651119

Carti scrise de Nicoleta Mistodie

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Nicoleta Mistodie sau din categoria Pentru copii, adolescenti.
Autor(i): Nicoleta Mistodie
Traducator(i):
Cod: 9786067651119
Editura: Andreas
Limba: Romana
Anul aparitiei: 2020
Numar pagini: 30
Coperta: Paperback
Categorie: Carte
Sub-Categorie: Pentru copii, adolescenti

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Nicoleta Mistodie. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in 2020. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 31.5lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 30 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.