Cartea celor cinci cercuri – Go Rin no Sho. Editia a V-a, revazuta si adaugita PDF

5/5
Autor: Miyamoto Musashi
ISBN: 9789734687435
Editura: Polirom
Vezi cartea Cartea celor cinci cercuri – Go Rin no Sho. Editia a V-a, revazuta si adaugita PDF scrisa de autorul Miyamoto Musashi in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Polirom in limba Romana, are 240 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

29.95 Lei
Pretul cartii Cartea celor cinci cercuri – Go Rin no Sho. Editia a V-a, revazuta si adaugita este de aproximativ 29.95lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Cartea celor cinci cercuri – Go Rin no Sho. Editia a V-a, revazuta si adaugita

Cu putin timp inainte de a muri, samuraiul Miyamoto Musashi se retrage in pestera Reigand? din regiunea Kumamoto, unde scrie Cartea celor cinci cercuri – Gorin no Sho. Tradusa de-a lungul anilor in numeroase limbi, lucrarea pe care acest legendar maestru al sabiei a lasat-o posteritatii este atat un manual de strategie, cat si o incursiune in filosofia artelor martiale. Musashi descrie tehnici aplicabile in lupta cu unu sau mai multi adversari si arata cum acestea, imbinate cu preceptele Zen, pot fi utile in viata de zi cu zi. Pentru a intelege mai bine scrierile maestrului de sabie, volumul este completat cu ilustratii si comentarii pentru fiecare capitol, ce reflecta contextul istoric si cultural al epocii. Editia include alte doua texte renumite, un set de 21 de reguli de conduita morala concepute de celebrul samurai pentru discipolii sai intitulat Drumul pe care mergi singur – Dokk?d?, cu o sectiune de comentarii, precum si tratatul de instruire in arta sabiei 35 de articole despre strategie (Hy?h? sanj?go kaj?).

ISBN: 9789734687435

Carti scrise de Miyamoto Musashi

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Miyamoto Musashi sau din categoria Spiritualitate si ezoterism.
Autor(i): Miyamoto Musashi
Traducator(i):
Cod: 9789734687435
Editura: Polirom
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 240
Coperta: Paperback
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Spiritualitate si ezoterism

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Miyamoto Musashi. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 29.95lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 240 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.