Capitanul Apostolescu si inamicul public numarul 1 PDF

5/5
Autor: Horia Tecuceanu
ISBN: 9786069605073
Editura: Publisol
Vezi cartea Capitanul Apostolescu si inamicul public numarul 1 PDF scrisa de autorul Horia Tecuceanu in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Publisol in limba Romana, are 368 pagini si coperta Board book.

Pretul Recomandat

29.9 Lei
Pretul cartii Capitanul Apostolescu si inamicul public numarul 1 este de aproximativ 29.9lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Capitanul Apostolescu si inamicul public numarul 1

O serie de crime si de tentative de omor, carora le cad victime femei de toate varstele, inspaimanta municipiul Cluj, unde capitanul Apostolescu este trimis sa tina cursuri unor ofiteri incepatori in domeniul investigatiilor. Autorul pare sa fi e un barbat, dar descrierile martorilor nu coincid. Daca, la inceput, acesta se foloseste, pentru a-si comite crimele, de un ciocan, ulterior modul sau de operare se schimba.

De asemenea, nu pare sa existe un mobil. Este vorba de o singura persoana sau de mai multe? Cum va proceda capitanul Apostolescu, secondat de doi dintre cursantii sai, sa dea de urma criminalului? Care este trasatura comuna a victimelor si de ce este asasinul interesat de ele? O ancheta laborioasa, in care unele piste, minutios cercetate, se infunda, iar altele, nebanuite, se deschid. Urmarind investigatiile anchetatorilor, cititorul va ajunge la un final cu totul neasteptat.

ISBN: 9786069605073

Carti scrise de Horia Tecuceanu

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Horia Tecuceanu sau din categoria Literatura contemporana.
Autor(i): Horia Tecuceanu
Traducator(i):
Cod: 9786069605073
Editura: Publisol
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 368
Coperta: Board book
Categorie: Fictiune/ Literatura
Sub-Categorie: Literatura contemporana

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Horia Tecuceanu. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 29.9lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 368 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.