CantoHondo. Loba cinta mai departe PDF

5/5
Autor: Iuliana Lungu
ISBN: 9786069028551
Editura: Fractalia
Vezi cartea CantoHondo. Loba cinta mai departe PDF scrisa de autorul Iuliana Lungu in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura Fractalia in limba Romana, are 158 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

28 Lei
Pretul cartii CantoHondo. Loba cinta mai departe este de aproximativ 28lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat CantoHondo. Loba cinta mai departe

„si s-ar fi spus despre opera unei femei/ daca nu s-ar fi spus despre/ privirea lui asupra ei,” scrie Iuliana Lungu, expunind tactici de poluare a activitatii artistice, reducere la tacere, de asimilare, obiectificare, reprezentare si exploatare a creatiei si vietii femeii. Ea face audibile si vizibile povesti oprite, ritmuri frinte, reprimate sau ingropate, surprinzind contexte istorice, existentiale, mitologii, deconstruind mituri, intorcindu-ne privirea catre sine, dar si catre lume, trasind si deschizind drumuri. CantoHondo. Loba cinta mai departe este o carte incantatorie, non-conforma, vrajitoreasca, o carte a iubirii si a sufletului, a renasterii, un (des)cintec care razbate in fiecare dintre noi asemenea fetei „care vorbeste despre/ rezonanta si scoaterea unui/ minereu interior, razboinica pregatita sa nu mai fie ranita/ in lupta, sa se intoarca mereu la//ea,/in(apoi).” O carte intensa si orchestrala. (Medeea IANCU)

ISBN: 9786069028551

Carti scrise de Iuliana Lungu

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Iuliana Lungu sau din categoria Literatura contemporana.
Autor(i): Iuliana Lungu
Traducator(i):
Cod: 9786069028551
Editura: Fractalia
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 158
Coperta: Paperback
Categorie: Fictiune/ Literatura
Sub-Categorie: Literatura contemporana

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Iuliana Lungu. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 28lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 158 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.