Calendarul „Secretele fericirii – 365 de citate fermecatoare” PDF

5/5
Autor: Helen Exley
ISBN: 9786060170129
Editura: Helen Exley
Vezi cartea Calendarul „Secretele fericirii – 365 de citate fermecatoare” PDF scrisa de autorul Helen Exley in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Helen Exley in limba Romana, are 368 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

64.9 Lei
Pretul cartii Calendarul „Secretele fericirii – 365 de citate fermecatoare” este de aproximativ 64.9lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Calendarul „Secretele fericirii – 365 de citate fermecatoare”

Cate un strop de fericire pentru fiecare zi a anului

Acest calendar Helen Exley reuneste 365 de citate emotionante selectate cu maiestrie din scrierile sau declaratiile unor personalitati marcante. il poti pastra pe noptiera, pentru a te inspira sa descoperi noi si noi motive de bucurie. Sau il poti oferi cadou unei persoane apropiate, pentru a-i aminti mereu ca fericirea este o alegere personala.

„Sa-ti umpli frumos orele – aceasta este fericirea! Sa-ti umpli orele, zilele, si sa nu lasi nicio crevasa prin care sa se strecoare regretul.”

„Capacitatea de a tine la cei din jur, de a ne interesa soarta lor este lucrul care-i confera vietii cea mai bogata semnificatie.”

Calendarele Helen Exley sunt perpetue. Pentru ca zilele lunii nu sunt asociate cu zile ale saptamanii, isi pastreaza valabilitatea de la an la an.

ISBN: 9786060170129

Carti scrise de Helen Exley

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Helen Exley sau din categoria Lecturi motivationale.
Autor(i): Helen Exley
Traducator(i):
Cod: 9786060170129
Editura: Helen Exley
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 368
Coperta: Paperback
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Lecturi motivationale

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Helen Exley. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 64.9lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 368 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.