Calendar Inspiratie – 365 de citate intelepte si utile in aceste vremuri agitate PDF

5/5
Autor: Helen Exley
ISBN: 9786060170136
Editura: Helen Exley
Vezi cartea Calendar Inspiratie – 365 de citate intelepte si utile in aceste vremuri agitate PDF scrisa de autorul Helen Exley in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura Helen Exley in limba Romana, are 368 pagini si coperta Hardcover.

Pretul Recomandat

64.9 Lei
Pretul cartii Calendar Inspiratie – 365 de citate intelepte si utile in aceste vremuri agitate este de aproximativ 64.9lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Calendar Inspiratie – 365 de citate intelepte si utile in aceste vremuri agitate

Acest calendar Helen Exley cuprinde 365 de citate intelepte culese din comoara de idei a lumii, cate unul pentru fiecare zi a anului. il poti pastra pe noptiera, pentru a te ajuta sa intampini diminetile cu noi aspiratii. Sau il poti oferi cadou unei persoane apropiate, pentru a-i aminti mereu ca trebuie sa aiba incredere si curaj.„Schimbarea poate fi infricosatoare, dar doar prin intermediul ei se intampla lucruri marete.”„Munceste ca si cum n-ai avea nevoie de bani, iubeste ca si cum inima ta n-ar fi fost niciodata franta si danseaza ca si cum nimeni nu te-ar vedea.”Calendarele Helen Exley sunt perpetue. Pentru ca zilele lunii nu sunt asociate cu zile ale saptamanii, isi pastreaza valabilitatea de la an la an.

ISBN: 9786060170136

Carti scrise de Helen Exley

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Helen Exley sau din categoria Lecturi motivationale.
Autor(i): Helen Exley
Traducator(i):
Cod: 9786060170136
Editura: Helen Exley
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 368
Coperta: Hardcover
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Lecturi motivationale

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Helen Exley. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 64.9lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 368 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.