Calatori in al Treilea Reich. Marturii ale vizitatorilor straini despre nazism PDF

5/5
Autor: Julia Boyd
ISBN: 9786060880202
Editura: Corint Junior
Vezi cartea Calatori in al Treilea Reich. Marturii ale vizitatorilor straini despre nazism PDF scrisa de autorul Julia Boyd in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Corint Junior in limba Romana, are 528 pagini si coperta Hardcover.

Pretul Recomandat

59.9 Lei
Pretul cartii Calatori in al Treilea Reich. Marturii ale vizitatorilor straini despre nazism este de aproximativ 59.9lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Calatori in al Treilea Reich. Marturii ale vizitatorilor straini despre nazism

Evenimentele care au avut loc in Germania intre 1919 si 1945 au fost dramatice si teribile. Au fost insa si momente de confuzie, de incertitudine, ori chiar de speranta. Cat de usor era sa stii ce se intampla in realitate, sa intelegi esenta national-socialismului, sa ramai neinfluentat de propaganda ori sa prevezi Holocaustul?

Calatori in al Treilea Reich este o extraordinara istorie a ascensiunii miscarii naziste, ce are la baza relatari directe, adunand o sumedenie de voci ale unor studenti, politicieni, muzicieni, diplomati, scolari, comunisti, carturari, atleti, poeti, jurnalisti, fascisti, artisti, turisti, chiar si celebritati precum Charles Lindbergh si Samuel Beckett. Experientele lor ne transmit o imagine tridimensionala a Germaniei din timpul lui Hitler, una atat de concreta, incat cititorul va simti, va auzi si chiar va respira atmosfera de atunci.

Acestea sunt marturiile neasteptate ale istoriei. Tulburatoare, absurde, emotionante, de la cele mai banale pana la cele mai tragice, povestile spuse ofera o noua perspectiva asupra paradoxurilor, complexitatii si, in cele din urma, a caderii celui de-al Treilea Reich.

ISBN: 9786060880202

Carti scrise de Julia Boyd

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Julia Boyd sau din categoria Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri.
Autor(i): Julia Boyd
Traducator(i):
Cod: 9786060880202
Editura: Corint Junior
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 528
Coperta: Hardcover
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Julia Boyd. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 59.9lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 528 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.