Caiet de matematica si explorarea mediului. Clasa I (model I) PDF

5/5
Autor: Andreea Popescu, Gabriela Dracman, Georgiana Tudor, Ion Spiridon
ISBN: 9789737359476
Editura: Tiparg
Vezi cartea Caiet de matematica si explorarea mediului. Clasa I (model I) PDF scrisa de autorul Andreea Popescu, Gabriela Dracman, Georgiana Tudor, Ion Spiridon in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in 2017 de catre editura Tiparg in limba Romana, are 136 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

14.4 Lei
Pretul cartii Caiet de matematica si explorarea mediului. Clasa I (model I) este de aproximativ 14.4lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Caiet de matematica si explorarea mediului. Clasa I (model I)

„O lume a calculului, cum va fi tot mai mult lumea de maine, impune temelii sanatoase invatarii matematicii inca din clasa pregatitoare.
in acest spirit trebuie sa privim matematica , totdeauna ca pe un lucru serios, greu, care cere timp si daruire, rabdare si perseverenta, dar in acelasi timp are atractii nebanuite.
Cu ajutorul jocurilor, imaginilor, trucurilor cu numere si figuri de tot felul poti atinge in matematica nivele artistice deosebite rivalizand cu cele ale poeziei.
Cunoscandu-i toate labirinturile, iti poate deveni prietena singura si-ti va dezvalui atunci „frumuseti si preturi noi”, nebanuite.
incearca si vei reusi!”

Prof. Mihaela serbanescu

ISBN: 9789737359476

Carti scrise de Andreea Popescu, Gabriela Dracman, Georgiana Tudor, Ion Spiridon

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Andreea Popescu, Gabriela Dracman, Georgiana Tudor, Ion Spiridon sau din categoria Clasa.
Autor(i): Andreea Popescu, Gabriela Dracman, Georgiana Tudor, Ion Spiridon
Traducator(i):
Cod: 9789737359476
Editura: Tiparg
Limba: Romana
Anul aparitiei: 2017
Numar pagini: 136
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Educationale
Sub-Categorie: Clasa

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Andreea Popescu, Gabriela Dracman, Georgiana Tudor, Ion Spiridon. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in 2017. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 14.4lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 136 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.

Vezi si alte carti din categoria ,