Bunicul meu Regele Mihai PDF

5/5
Autor: Principele Nicolae Al Romaniei
ISBN: 9786060810650
Editura: Vremea
Vezi cartea Bunicul meu Regele Mihai PDF scrisa de autorul Principele Nicolae Al Romaniei in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in octombrie 2021 de catre editura Vremea in limba Romana, are 240 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

93 Lei
Pretul cartii Bunicul meu Regele Mihai este de aproximativ 93lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Bunicul meu Regele Mihai

Autor(i): Principele Nicolae Al Romaniei
Traducator(i):
Cod: 9786060810650
Editura: Vremea
Limba: Romana
Anul aparitiei: octombrie 2021
Numar pagini: 240
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Arta, arhitectura si design

O aparitie editoriala absolut speciala, in onoarea implinirii a 100 de ani de la nasterea Regelui Mihai, aceasta carte-album reprezinta o adevarata incursiune in viata de familie a Majestatii Sale. Fotografiile au fost selectate de Nicolae al Romaniei, din dorinta de a ni-l prezenta pe Regele Mihai in ipostaza in care l-a cunoscut el insusi – cea de bunic, de cap al familiei.

„Veti intalni in aceste pagini o perspectiva inedita, de care doar noi, familia, ne-am bucurat pana acum. Mihai, «papa» sau «apapa» cum il numeam noi, familia, stia mereu cum sa ne aduca un zambet pe buze, reusind totodata sa ne invete ce inseamna disciplina, respectul, responsabilitatea. Sunt lectii a caror valoare o simt acum” – Nicolae al Romaniei.

ISBN: 9786060810650

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Principele Nicolae Al Romaniei sau din categoria Arta, arhitectura si design.
Cartea a fost scrisa de catre Principele Nicolae Al Romaniei. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in octombrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 93lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 240 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.