Buchet de paraclise catre Preasfanta Nascatoarea de Dumnezeu si alti Sfinti ai Bisericii PDF

5/5
Autor: ***
ISBN: 6422752000574
Editura: Bizantina
Vezi cartea Buchet de paraclise catre Preasfanta Nascatoarea de Dumnezeu si alti Sfinti ai Bisericii PDF scrisa de autorul *** in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Bizantina in limba Romana, are 244 pagini si coperta Hardcover.

Pretul Recomandat

20 Lei
Pretul cartii Buchet de paraclise catre Preasfanta Nascatoarea de Dumnezeu si alti Sfinti ai Bisericii este de aproximativ 20lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Buchet de paraclise catre Preasfanta Nascatoarea de Dumnezeu si alti Sfinti ai Bisericii

Cartea de fata este un mic buchet de douasprazece Paraclise, adica de canoane de rugaciune, catre Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu si alti Sfinti ai Bisericii, care au trait in timpurile mai vechi sau mai noi. in vreme ce Acatistele, bine incetatenite in rugaciunea particulara si de obste a credinciosilor de la noi, sunt, din punct de vedere al continutului, mai mult o slujba de lauda inchinata Sfantului caruia le adresam, Paraclisele sunt slujbe prin care ii cerem Sfantului respectiv ajutorul in problemele concrete cu care ne confruntam in viata noastra sufleteasca si trupeasca, pe „ marea vietii acesteia”, rugandu-l sa mijloceasca – dupa darul lui Dumnezeu – inaintea Mantuitorului si, indeobste, inaintea Preasfintei Treimi, pentru iertarea pacatelor noastre, tamaduirea bolilor, luminarea dumneazeiasca etc., intr-un cuvant: pentru tot folosul nostru sufletesc si lumesc. (Pr. Constantin Cornel Coman)

ISBN: 6422752000574

Carti scrise de ***

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre *** sau din categoria Religie.
Autor(i): ***
Traducator(i):
Cod: 6422752000574
Editura: Bizantina
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 244
Coperta: Hardcover
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Religie

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre ***. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 20lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 244 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.