Bob cel Fara de Seaman – PB PDF

5/5
Autor: Katherine Applegate
ISBN: 9786060862758
Editura: Arthur
Vezi cartea Bob cel Fara de Seaman – PB PDF scrisa de autorul Katherine Applegate in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Arthur in limba Romana, are 256 pagini si coperta Hardcover.

Pretul Recomandat

32.62 Lei
Pretul cartii Bob cel Fara de Seaman – PB este de aproximativ 32.62lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Bob cel Fara de Seaman – PB

Bob, Ivan si Ruby au cucerit inimile tuturor celor care au citit Ivan cel Fara de Seaman si se intorc acum, cu povesti si aventuri noi.

Bob e pe cale sa fie domesticit, tocmai el, un caine cu spirit salbatic, de lup. Uraste pupaturile, lesa si tentativele de a fi dresat. Dar nu refuza culcusul moale de langa semineu. Nici mancarea buna, nici un scarpinat intre urechi. Cand doreste, merge la Parcul Zoologic cu Julia, „fata lui“, sa-i viziteze pe gorila Ivan si elefantica Ruby, prietenii sai.

Cu un nas fin, de expert, Bob simte pana si mirosul intepator si gustul metalic al furtunii care se apropie. E al treilea uragan din sezon. Nu e neobisnuit pentru el si familia lui adoptiva. Sunt pregatiti pentru evacuare, daca are sa fie nevoie. Dar s-au inselat, e un uragan mult mai fioros decat ultimele doua.

ISBN: 9786060862758

Carti scrise de Katherine Applegate

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Katherine Applegate sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.
Autor(i): Katherine Applegate
Traducator(i):
Cod: 9786060862758
Editura: Arthur
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 256
Coperta: Hardcover
Categorie: Carti pentru copii
Sub-Categorie: Carti dupa grupa de varsta

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Katherine Applegate. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 32.62lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 256 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.