Biserica Ortodoxa este universala (catholica)! PDF

5/5
Autor: pr. Matei Vulcanescu
ISBN: 9786060520290
Editura: Babel
Vezi cartea Biserica Ortodoxa este universala (catholica)! PDF scrisa de autorul pr. Matei Vulcanescu in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in octombrie 2021 de catre editura Babel in limba Romana, are 36 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

3.5 Lei
Pretul cartii Biserica Ortodoxa este universala (catholica)! este de aproximativ 3.5lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Biserica Ortodoxa este universala (catholica)!

in acest scurt si cuprinzator studiu, pr. Matei Vulcanescu concentreaza intr-un mod limpede si inteligibil nucleul invataturii despre mantuire al Bisericii noastre. Adica arata faptul ca mantuirea omului poate exista doar in cadrul Bisericii Ortodoxe si aceasta intrucat Biserica Ortodoxa este realmente singura „Biserica Catolica” din lume, in intelesul primordial al cuvantului „catolic”. Cu alte cuvinte, doar ea este purtatoarea plinatatii Adevarului, care il elibereaza ontologic pe om din intreita captivitate si robie – a diavolului, a pacatului si a mortii – si il face partas al invierii, adica partas al vietii vesnice prin experienta personala si prin traire efectiva, ca o arvuna si pregustare a vietii viitoare in prezentul istoric, in interiorul Bisericii.
in final, studiul demonstreaza caracterul mantuitor al Bisricii din punct de vedere al Sfintei Scripturi si al Sfintelor Canoane si, in acelasi timp, coreleaza in chip magistral ecumenismul de azi cu pelagianismul in privinta invataturii lor despre mantuirea omului.Prof. Dimitrios I. Tselenghidis

ISBN: 9786060520290

Carti scrise de pr. Matei Vulcanescu

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre pr. Matei Vulcanescu sau din categoria Religie.
Autor(i): pr. Matei Vulcanescu
Traducator(i):
Cod: 9786060520290
Editura: Babel
Limba: Romana
Anul aparitiei: octombrie 2021
Numar pagini: 36
Coperta: Paperback
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Religie

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre pr. Matei Vulcanescu. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in octombrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 3.5lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 36 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.