Bebe, hai la joaca! Idei de joaca, jucarii si activitati pentru bebelusi si toddleri de la 0 la 24 de luni PDF

5/5
Autor: Catalina Bucur
ISBN: 9786064409119
Editura: Curtea Veche
Vezi cartea Bebe, hai la joaca! Idei de joaca, jucarii si activitati pentru bebelusi si toddleri de la 0 la 24 de luni PDF scrisa de autorul Catalina Bucur in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Curtea Veche in limba Romana, are 304 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

72.25 Lei
Pretul cartii Bebe, hai la joaca! Idei de joaca, jucarii si activitati pentru bebelusi si toddleri de la 0 la 24 de luni este de aproximativ 72.25lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Bebe, hai la joaca! Idei de joaca, jucarii si activitati pentru bebelusi si toddleri de la 0 la 24 de luni

Nou-nascutii doar mananca si dorm, nu-i asa?

Cuuum sa nu?! Cine inca mai crede asta nu i-a pus la incercare… S-ar putea sa aveti o surpriza inca din primele zile de viata ale micutului: intre lapticul numarul 12, somnicul numarul 7 si scutecul numarul 23, e posibil sa existe un timp consistent in care bebelusul sa aiba un chef nebun de explorat si descoperit lumea. si atunci… oare ce sa ii oferiti? Poate o esarfa matasoasa si un ciucure de lana, care sa il ajute sa descopere varietatea texturilor. Poate o zornaitoare delicata, care sa ii stimuleze orientarea in spatiu si perceptia sunetului. Pe la 6 luni, poate chiar o tava plina cu orez, in care sa se tavaleasca dupa pofta inimii. (Merita sa investiti intr-un aspirator bun, fiindca pentru o jumatate de ora, veti avea cel mai fericit bebelus din lume!) Iar ceva mai incolo, cand va fi mai maricel, poate o „usa lipicioasa“, o „statie de tobogane“ sau o „spalatorie de piese de construit“. Toate sunt perfecte pentru exersarea dexteritatii, a motricitatii fine si grosiere, pentru dezvoltarea atasamentului si, mai ales, pentru distractie maxima.

Asa ca pe locuri, fiti gata… start bebejoaca!

ISBN: 9786064409119

Carti scrise de Catalina Bucur

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Catalina Bucur sau din categoria Parenting si Cresterea copilului.
Autor(i): Catalina Bucur
Traducator(i):
Cod: 9786064409119
Editura: Curtea Veche
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 304
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Parenting si Cresterea copilului

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Catalina Bucur. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 72.25lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 304 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.