Basme de aur din tinuturi indepartate, cu fete neinfricate, feciori curajosi si balauri fiorosi PDF

5/5
Autor: ***
ISBN: 9789975545655
Editura: Prut
Vezi cartea Basme de aur din tinuturi indepartate, cu fete neinfricate, feciori curajosi si balauri fiorosi PDF scrisa de autorul *** in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura Prut in limba Romana, are 256 pagini si coperta Hardcover.

Pretul Recomandat

75 Lei
Pretul cartii Basme de aur din tinuturi indepartate, cu fete neinfricate, feciori curajosi si balauri fiorosi este de aproximativ 75lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Basme de aur din tinuturi indepartate, cu fete neinfricate, feciori curajosi si balauri fiorosi

Autor(i): ***
Traducator(i):
Cod: 9789975545655
Editura: Prut
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 256
Coperta: Hardcover
Categorie: Carti pentru copii
Sub-Categorie: Carti dupa grupa de varsta

Basme de aur din tinuturi indepartate, cu fete neinfricate, feciori curajosi si balauri fiorosi este o antologie frumos ilustrata care aduna la un loc povesti clasice bine-cunoscute, dar si basme populare mai putin stiute culese din intreaga lume. De la Craiasa Zapezilor, Alice in tara Minunilor, Vrajitorul din Oz, Mica Sirena sau Fata babei si fata mosneagului pana la intamplari cu printese si printi din China, Japonia, India, Rusia, Finlanda, Norvegia, Danemarca, Franta, Anglia, Grecia, tari africane sau sud-americane – toate aceste povesti si legende fascinante ii vor incanta pe copiii dornici de aventuri si ii vor purta prin minunata lume a basmelor.

ISBN: 9789975545655

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre *** sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.
Cartea a fost scrisa de catre ***. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 75lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 256 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.