Baiatul care crestea dragoni (Vol. 1) PDF

5/5
Autor: Andy Sheperd
ISBN: 9789733413462
Editura: Univers
Vezi cartea Baiatul care crestea dragoni (Vol. 1) PDF scrisa de autorul Andy Sheperd in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Univers in limba Romana, are 224 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

25 Lei
Pretul cartii Baiatul care crestea dragoni (Vol. 1) este de aproximativ 25lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Baiatul care crestea dragoni (Vol. 1)

Acum pe locul 1 pe Amazon UK la categoria fictiune pentru copii preadolescenti, Baiatul care crestea dragoni de Andy Shepherd, poate fi citit si in limba romana!

Primul volum dintr-o serie noua absolut incantatoare. Nominalizat la Waterstones Children’s Book Prize. Serie vanduta in peste 350,000 exemplare vandute. in curs de publicare in 22 de tari.


Cand Tomas descopera un copac ciudat in fundul gradinii bunicului sau, nu ii da prea mare importanta. Dar ia cu el fructul straniu din copac si il duce in casa – si, spre incantarea lui, un dragon micut, Flicker, iese din fruct!

Tomas afla curand ca viata cu Flicker este foarte distractiva, dar si foarte… imprevizibila. Da, dragonii sunt minunati, dar iti dau foc si periutei de dinti si iti lasa pantalonii atarnati de antena TV. Tomas trebuie sa invete cum sa aiba grija de Flicker – si asta cat mai repede.
Dar apoi se intampla ceva extraordinar – mai multe fructe de dragon apar in copac. Oficial, Tomas creste dragoni…


Noi crestem dragoni. si pot sa-ti spun un lucru – iti dau de furca mult mai mult decat castravetii. iti fugaresc pisica? iti dau foc la periuta de dinti, dar pot sa-ti mai spun si altceva. Ochisorii lor stralucesc ca niste diamante cand clipesc increzatori spre tine. Rasuflarea lor calduta te gadila la ureche. si ai face bine sa-i tii secret, pentru ca cine n-ar vrea sa aiba dragonul lui personal?

ISBN: 9789733413462

Carti scrise de Andy Sheperd

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Andy Sheperd sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.
Autor(i): Andy Sheperd
Traducator(i):
Cod: 9789733413462
Editura: Univers
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 224
Coperta: Paperback
Categorie: Carti pentru copii
Sub-Categorie: Carti dupa grupa de varsta

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Andy Sheperd. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 25lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 224 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.