Autohipnoza pentru invingerea durerii. Hipnoza, autohipnoza si meditatie pentru sanatatea corpului, a mintii si a spiritului PDF

5/5
Autor: Annalisa Faliva
ISBN: 9789734734252
Editura: Paralela 45
Vezi cartea Autohipnoza pentru invingerea durerii. Hipnoza, autohipnoza si meditatie pentru sanatatea corpului, a mintii si a spiritului PDF scrisa de autorul Annalisa Faliva in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Paralela 45 in limba Romana, are 432 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

50 Lei
Pretul cartii Autohipnoza pentru invingerea durerii. Hipnoza, autohipnoza si meditatie pentru sanatatea corpului, a mintii si a spiritului este de aproximativ 50lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Autohipnoza pentru invingerea durerii. Hipnoza, autohipnoza si meditatie pentru sanatatea corpului, a mintii si a spiritului

Cartea de fata prezinta istoria si teoria care stau la baza hipnozei si autohipnozei folosite in gestionarea durerii psihofizice, precum si numeroase tehnici si exercitii de meditatie. Sa inveti cum sa gestionezi mai bine durerea fizica si emotionala inseamna sa detii controlul asupra multor procese psihofiziologice care sunt guvernate, de obicei, de sistemul nervos autonom, dar si sa-ti conduci propria minte in loc sa te lasi dominat de ea. Pentru a face acest lucru intr-un mod cu adevarat eficient, precum si pentru a sti sa comunici cu inconstientul, e necesar sa ai cunostinte despre meditatie care sa-ti permita sa transformi in mod autonom starea de rau intr-o stare de bine. Cartea este impartita in noua capitole, care ghideaza cititorul prin numeroase exercitii practice, de la primii pasi pana la abordarile terapeutilor si maestrilor experimentati in domeniul hipnozei, al reechilibrarii psihofizice si al meditatiei.

Lucrarea ofera idei pentru o transformare concreta care se poate traduce in atitudini noi pentru un stil de viata mai sanatos si mai con­stient. Nu conteaza ordinea in care vor fi citite capitolele, atata timp cat este parcurs tot materialul.

ISBN: 9789734734252

Carti scrise de Annalisa Faliva

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Annalisa Faliva sau din categoria Spiritualitate si ezoterism.
Autor(i): Annalisa Faliva
Traducator(i):
Cod: 9789734734252
Editura: Paralela 45
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 432
Coperta: Paperback
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Spiritualitate si ezoterism

Intrebari Frecvente

Pretul cartii este de aproximativ 50lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.