Aurul regelui Midas PDF

5/5
ISBN: 9786060731214
Editura: Litera mica
Vezi cartea Aurul regelui Midas PDF scrisa de autorul in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2020 de catre editura Litera mica in limba Romana, are 32 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

24.9 Lei
Pretul cartii Aurul regelui Midas este de aproximativ 24.9lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Aurul regelui Midas

Cu mult timp in urma, peste tinutul indepartat al Frigiei domnea un rege pe nume Midas. in razboaie era mereu invingator, iar in vremuri de pace, regatul lui inflorea tot mai mult. si totusi, se pare ca lui Midas nu-i era de ajuns, caci pentru el conta cu adevarat un singur lucru: sa fie bogat. Visa sa detina toate bogatiile lumii si, mai presus de orice, iubea aurul. Niciodata obsesiile nu sunt sfetnici buni si, de obicei, au consecinte nefaste.

ISBN: 9786060731214

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.
Autor(i):
Traducator(i):
Cod: 9786060731214
Editura: Litera mica
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2020
Numar pagini: 32
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carti pentru copii
Sub-Categorie: Carti dupa grupa de varsta

Intrebari Frecvente

Cartea a fost publicata in decembrie 2020. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 24.9lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 32 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.