Atlasul frumusetii. Femeile lumii in 500 de portrete PDF

5/5
Autor: Mihaela Noroc
ISBN: HUM978-973-50-5914-9
Editura: HUMANITAS
Vezi cartea Atlasul frumusetii. Femeile lumii in 500 de portrete PDF scrisa de autorul Mihaela Noroc in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata de catre editura HUMANITAS, are 352 pagini si dimensiuni de 240 x 180 mm. Editia acestei carti este Cartonata.

Pretul Recomandat

90.25 Lei
Pretul cartii Atlasul frumusetii. Femeile lumii in 500 de portrete este de aproximativ 90.25lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Atlasul frumusetii. Femeile lumii in 500 de portrete

Atlasul frumusetii este o emotionanta calatorie in imagini si povesti de viata din toate colturile lumii si a devenit de-a lungul celor patru ani un adevarat fenomen online. Proiectul Mihaelei Noroc e urmarit de aproape un milion si jumatate de oameni pe retelele de socializare si e prezent des in media internationala.

Mihaela Noroc a calatorit in peste 50 de tari, fotografiind femei din toate mediile sociale. Demersul tinerei romance a devenit faimos in intreaga lume si s-a transformat intr-o carte de succes publicata in mai multe limbi.
Aceasta colectie impresionanta de portrete si povesti e o pledoarie pentru demnitate, diversitate, autenticitate si mai ales pentru puterea de a accepta si descoperi frumusetea din noi si din ceilalti.
Elle, RAI, SKY News sunt doar cateva dintre numele mari care au prezentat pe larg Atlasul frumusetii, transformandu-l in cel mai mediatizat proiect artistic creat de un roman, in zilele noastre.
Va invitam sa descoperiti editia Humanitas a acestei surprinzatoare carti care va contine imagini si povesti inedite culese de Mihaela Noroc.
Mihaela Noroc declara despre Atlasul frumusetii: In carte sunt multe imagini si povesti care n-au aparut niciodata online. Sunt bucuroasa ca editia romaneasca publicata de Humanitas nu va fi o simpla traducere a celei din limba engleza. Am adaugat imagini noi, am creat o noua coperta si sper ca albumul va avea la fel de mult succes acasa, pe cat a avut si peste hotare.

Fragment din Atlasul frumusetii de Mihaela Noroc:
HAIFA, ISRAEL
Sahar s-a nascut intr-un sat de druzi din Israel. Druzii vorbesc araba si de regula traiesc in comunitati omogene, in cadrul carora isi practica propria religie – religia druza. Sahar a simtit dintotdeauna ca nu apartine satului conservator in care a crescut. Din cauza firii ei rebele a fost exclusa din comunitate. Acum se bucura de viata in acest loc liberal, unde lucreaza ca barmanita, iar in timpul liber canta si picteaza.
AS SULAYMANIYAH, IRAK
Acum ceva timp, Nma s-a convertit la zoroastrism, una dintre cele mai vechi religii, bazata pe credinta in invataturile profetului iranian Zoroastru.
„Zoroastrismul este religia noastra straveche, iar pentru mine, ca membru al comunitatii kurde, inseamna intoarcerea la origini.”
………….
„Mai tarziu, am facut cursuri de arta fotografica, dar nu m-am bucurat de sustinerea profesorilor. Erau anii erei digitale, cand toata lumea cumpara aparate foto; eu ma consideram un fotograf oarecare, alaturi de alte cateva milioane. M-am gandit ca nimeni n-avea nevoie de inca un artist mediocru, asa ca am renuntat la pasiunea mea. Am inceput sa lucrez ca sa castig bani mai multi, ce-mi asigurau un viitor bine conturat, fara a dobandi insa implinirea pe care mi-o doream.
Ani la rand am simtit ca nu eram la locul potrivit, fara sa am puterea de a gasi o solutie. In 2013 am facut o excursie in Etiopia, care a schimbat totul.“ – Mihaela Noroc

Cod carte: HUM978-973-50-5914-9

Carti scrise de Mihaela Noroc

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Mihaela Noroc sau din categoria Arta Fotografica.
Autor(i): Mihaela Noroc
Traducator(i): 0
Cod: HUM978-973-50-5914-9
Editura: HUMANITAS
Editie: Cartonata
Anul aparitiei: 2017
Numar pagini: 352
Format/Dimensiuni:
Categorie: Arta Arhitectura Design
Sub-Categorie: Arta Fotografica

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Mihaela Noroc. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in 2017. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 90.25lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 352 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.