Atlas scolar. Clasa a IX-a. Pamantul – planeta oamenilor. Elemente de geografie fizica PDF

5/5
Autor: Ionut Popa
ISBN: 9786060761471
Editura: Art Klett
Vezi cartea Atlas scolar. Clasa a IX-a. Pamantul – planeta oamenilor. Elemente de geografie fizica PDF scrisa de autorul Ionut Popa in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura Art Klett in limba Romana, are 160 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

22.5 Lei
Pretul cartii Atlas scolar. Clasa a IX-a. Pamantul – planeta oamenilor. Elemente de geografie fizica este de aproximativ 22.5lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Atlas scolar. Clasa a IX-a. Pamantul – planeta oamenilor. Elemente de geografie fizica

Lucrarea poate fi utilizata eficient cu oricare dintre manualele scolare aprobate.

Conceput pentru a putea fi utilizat impreuna cu oricare dintre manualele scolare aprobate, acest atlas scolar actualizeaza informatiile referitoare la geografia fizica pentru clasa a IX-a, atat pentru continuturile referitoare la Univers si la Sistemul Solar, cat si pentru secventele legate de geosferele terestre si elementele de mediu.
Beneficiind de un suport grafic si cartografic modern, atat din punct de vedere stiintific, cat si din punct de vedere grafic, Atlasul scolar pentru clasa a IX-a reprezinta
suportul ideal pentru profesori si elevi, pentru desfasurarea orelor in maniera clasica, fata in fata, in clasa, sau prin intermediul platformelor on-line.

Lucrarea este in conformitate cu programa scolara in vigoare pentru disciplina Geografie, clasa a IX-a, ciclul inferior al liceului, aprobata prin Ordinul Ministrului
Educatiei, Cercetarii si Tineretului nr. 3458 din 09.03.2004 si cu Reperele metodologice pentru aplicarea Curriculumului la clasa aIX-a in anul scolar 2021-2022 pentru disciplina Geografie, invatamant liceal si profesional, elaborate de Ministerul Educatiei si Centrul National pentru Politici si Evaluare in Educatie, 2021.

ISBN: 9786060761471

Carti scrise de Ionut Popa

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Ionut Popa sau din categoria Clasa.
Autor(i): Ionut Popa
Traducator(i):
Cod: 9786060761471
Editura: Art Klett
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 160
Coperta: Paperback
Categorie: Educationale
Sub-Categorie: Clasa

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Ionut Popa. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 22.5lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 160 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.

Vezi si alte carti din categoria ,