Arhanghelitele. Revendica-ti puterea cu invataturile pierdute ale femininului divin PDF

5/5
Autor: Claire Stone
ISBN: 9786066394048
Editura: For You
Vezi cartea Arhanghelitele. Revendica-ti puterea cu invataturile pierdute ale femininului divin PDF scrisa de autorul Claire Stone in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura For You in limba Romana, are 320 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

38 Lei
Pretul cartii Arhanghelitele. Revendica-ti puterea cu invataturile pierdute ale femininului divin este de aproximativ 38lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Arhanghelitele. Revendica-ti puterea cu invataturile pierdute ale femininului divin

Arhanghelii sunt cunoscuti de mult timp ca pazitorii nostri puternici si masculini, protejandu-ne, dirijandu-ne, aparandu-ne. Acum, odata cu expansiunea Divinului feminin, conexiunile noastre angelice se extind pentru a se potrivi nevoilor actuale.

in cartea Arhanghelitele, Claire Stone iti prezinta 11 arhanghelite care vin sa ne ajute. Fiecare ofera practici, meditatii si modalitati simple, dar eficiente, de a-ti armoniza viata prin descoperirea de sine, toate concepute pentru a te ajuta sa-ti deblochezi intuitia.

Afla cum sa comunici cu arhanghelitele si permite-le sa te ajute:

– sa ocolesti ispitele si sa te eliberezi de orice prejudecata;

– sa remediezi legaturile rupte;

– sa-ti spui adevarul si sa-ti intensifici creativitatea;

– sa-ti onorezi divinitatea din tine si sa-ti dezvolti corpul subtil.

Aceste profesoare angelice au sosit pentru ca acum esti gata sa le descoperi invataturile pierdute. Tot ce trebuie sa faci este sa le ceri ajutorul!

„Venerarea femininului divin s-a practicat inca din zorii civilizatiei si a fost raspandita mii de ani, pana cand Dumnezeita Mama a fost eliminata intentionat din istorie. Cei flamanzi dupa putere au inceput sa ne divida la nivel personal si global cu secole in urma si, astfel, ne am nascut intr-o lume a barbatului.

Ideea ca ingerii de natura feminina au fost ascunsi in trecutul nostru, dar constienta oamenilor cu privire la ei sporeste acum, contine mari sperante. Avem totul de castigat din atingerea potentialului nostru deplin cand ne amintim cine suntem cu adevarat: un suflet etern care a izvorat din inima androgina a creatiei.

ingerii ne ajuta cu acest urias salt cuantic in Era de Aur a Varsatorului – epoca profetita a intoarcerii femininului. Pentru realizarea acestei treceri e necesar sa ne reamintim si sa reintegram caile pierdute ale femininului.“ – Claire Stone

ISBN: 9786066394048

Carti scrise de Claire Stone

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Claire Stone sau din categoria Spiritualitate si ezoterism.
Autor(i): Claire Stone
Traducator(i):
Cod: 9786066394048
Editura: For You
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 320
Coperta: Paperback
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Spiritualitate si ezoterism

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Claire Stone. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 38lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 320 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.