Anxietatea, bestia din tine. Viata intr-o lume dominata de frica PDF

5/5
Autor: Eric Goodman
ISBN: 9786063806124
Editura: Niculescu
Vezi cartea Anxietatea, bestia din tine. Viata intr-o lume dominata de frica PDF scrisa de autorul Eric Goodman in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in octombrie 2021 de catre editura Niculescu in limba Romana, are 264 pagini si coperta Hardcover.

Pretul Recomandat

34.9 Lei
Pretul cartii Anxietatea, bestia din tine. Viata intr-o lume dominata de frica este de aproximativ 34.9lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Anxietatea, bestia din tine. Viata intr-o lume dominata de frica

Autor(i): Eric Goodman
Traducator(i):
Cod: 9786063806124
Editura: Niculescu
Limba: Romana
Anul aparitiei: octombrie 2021
Numar pagini: 264
Coperta: Hardcover
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Lecturi motivationale

La fel ca Bestia din basmul Frumoasa si Bestia, anxietatea este o emotie pe care societatea o judeca initial in mod gresit, ca pe un personaj negativ. Cartea de fata reprezinta o abordare plina de compasiune fata de persoanele care sufera de anxietate. in loc sa traiesti cu un dusman in mintea ta, esti incurajat sa vezi anxietatea asa cum este ea cu adevarat – ca pe un erou interior. Aceasta incearca intotdeauna sa te protejeze de eventualele pericole si te face doar sa te simti confuz cu privire la adevaratele amenintari care exista in lumea moderna.

Afla cum sa gestionezi si sa educi anxietatea, astfel incat sa devina un tovaras interior mai bun, folosind metode terapeutice integrate, precum terapia axata pe compasiune, terapia cognitiv-comportamentala si terapia prin acceptare si angajament. Vei intelege de ce societatea stigmatizeaza anxietatea si vei invata cu umor si compasiune cum sa o cunosti mai bine pe bestia din tine si cum sa o imblanzesti.

Cartea de fata propune o abordare moderna a anxietatii, pre¬zentand diverse strategii care iti vor permite sa gestionezi urletele bestiei din mintea ta, precum si efectele pe care aceasta le are asupra corpului tau. Aplicandu-le si lucrand cu ele zi de zi, vei descoperi, in cele din urma, ca lucrurile de care te temi nu re-prezinta, de fapt, o amenintare reala.

ISBN: 9786063806124

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Eric Goodman sau din categoria Lecturi motivationale.
Cartea a fost scrisa de catre Eric Goodman. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in octombrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 34.9lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 264 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.