Anul in care am cazut PDF

5/5
Autor: Sarina Bowen
ISBN: 9786063381416
Editura: Litera
Vezi cartea Anul in care am cazut PDF scrisa de autorul Sarina Bowen in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Litera in limba Romana, are 320 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

49.9 Lei
Pretul cartii Anul in care am cazut este de aproximativ 49.9lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Anul in care am cazut

Corey Callahan se asteptase sa urmeze cursurile prestigiosului Colegiu Harkness ca membra a echipei de hochei, insa un accident grav o face sa inceapa cursurile intr-un scaun cu rotile, cazata in caminul special pentru studenti cu probleme locomotorii. in camera de vizavi insa, este cazat mult-prea-ispititorul Adam Hartley, si el tot jucator de hochei, care are piciorul fracturat in doua locuri. Pe langa faptul ca e ravnit de toate fetele din campus, mai are si o prietena superba.

Cu toate acestea, intre cei doi se formeaza o alianta a „schilozilor“, iar ei invata impreuna sa se adapteze la noua lor situatie, inclusiv sa-si aline pasiunea comuna pentru hochei jucand jocuri video. Mergand clandestin in lifturi de marfa, sorbind margarita cu miere si ajutandu-se sa care tavile cu mancare la cantina, cei doi invata sa indure frustrarile pe care cei din jur nu au cum sa le inteleaga.

Sunt doar prieteni, bineinteles, pana in Cea Mai Ciudata Seara, cand totul se schimba si se complica. Iar pasiunea lui Corey isi arata si partile delicioase, dar si urmarile chinuitoare.

Dar o sa renunte Hartley la iubita lui superba pentru a-si lega viata de aceasta versiune plina de complexe a lui Corey? Oricum, aceasta va trebui sa-si gaseasca curajul de a-si construi propria poveste la Harkness, cu pasiuni si prieteni noi, care sa nu graviteze in jurul hocheiului sau al baiatului cu ochi caprui atat de luminosi si calzi, care poate ca nu are sa o iubeasca niciodata.

ISBN: 9786063381416

Carti scrise de Sarina Bowen

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Sarina Bowen sau din categoria Literatura contemporana.
Autor(i): Sarina Bowen
Traducator(i):
Cod: 9786063381416
Editura: Litera
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 320
Coperta: Paperback
Categorie: Fictiune/ Literatura
Sub-Categorie: Literatura contemporana

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Sarina Bowen. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 49.9lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 320 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.