Anne. Vacante pe Insula (Vol. 6) PDF

5/5
Autor: Lucy Maud Montgomery
ISBN: 9786068195957
Editura: Predania
Vezi cartea Anne. Vacante pe Insula (Vol. 6) PDF scrisa de autorul Lucy Maud Montgomery in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in octombrie 2021 de catre editura Predania in limba Romana, are 192 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

20 Lei
Pretul cartii Anne. Vacante pe Insula (Vol. 6) este de aproximativ 20lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Anne. Vacante pe Insula (Vol. 6)

Autor(i): Lucy Maud Montgomery
Traducator(i):
Cod: 9786068195957
Editura: Predania
Limba: Romana
Anul aparitiei: octombrie 2021
Numar pagini: 192
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Fictiune/ Literatura
Sub-Categorie:

in acest volum al indragitei serii, ne lasam purtati in calatoria fascinanta a trecerii de la copilarie la maturitate. O regasim cu bucurie pe Anne cea plina de viata, aceeasi si totusi alta. O urmarim cum se preface delicat, fila cu fila, pe masura ce aburul roz al sperantelor si iluziilor de odinioara se risipeste, lasand loc vietii pur si simplu.La cei 20 de ani pe care ii are acum, Anne este ceruta in casatorie. in repetate randuri! Acest fapt o smulge din poezia tabloului pe care singura si-l creionase si o pune brusc in fata nevoii dureroase de a alege. Bobocii prieteniei de-o viata s-au transormat in florile iubirii, dar va reusii ea oare sa le culeaga pe cele adevarate, din hatisul celor inselatoare, plasmuite de propriile sale asteptari si inchipuiri?in aceasta calatorie catre ea insasi, Anne regaseste casa parintilor. Scrisorile ramase de la mama vin sa umple golul dureros al copilariei sale. Nu mai este un copil al nimanui, ci un om care si-a gasit radacinile din care se poate acum inalta catre ceea ce trebuie sa devina.

ISBN: 9786068195957

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Lucy Maud Montgomery sau din categoria .
Cartea a fost scrisa de catre Lucy Maud Montgomery. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in octombrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 20lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 192 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.