Anii adolescentei. sapte pasi simpli pentru a reusi in educarea copiilor in vremea independentei (13-19 ani) PDF

5/5
Autor: Hedvig Montgomery
ISBN: 9786064010148
Editura: Trei
Vezi cartea Anii adolescentei. sapte pasi simpli pentru a reusi in educarea copiilor in vremea independentei (13-19 ani) PDF scrisa de autorul Hedvig Montgomery in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Trei in limba Romana, are 208 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

55 Lei
Pretul cartii Anii adolescentei. sapte pasi simpli pentru a reusi in educarea copiilor in vremea independentei (13-19 ani) este de aproximativ 55lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Anii adolescentei. sapte pasi simpli pentru a reusi in educarea copiilor in vremea independentei (13-19 ani)

Odata intrat in tumultul adolescentei, copilul tau pare ca vrea sa darame tot ce ati construit pana atunci impreuna. Tu nu mai esti punctul sau de reper, cel caruia ii cere sfaturi si la care vine sa se planga. si, in fond, chiar asa trebuie sa se intample. in acelasi timp, nu uita ca adolescentul tau nu e inca suficient de copt pentru a se descurca de unul singur. Da-i de inteles ca esti acolo, ca-l vei ajuta si il vei intelege – chiar daca in putinele momente in care e dispus sa te asculte, iti vine mai degraba sa-l cicalesti. Pastreaza deci legatura afectiva cu adolescentul tau si fii pregatit sa-l sustii atunci cand se teme ca nu destul de bun, cand sufera din dragoste sau cand se confrunta cu singuratatea, cu tentatia alcoolului si drogurilor sau cu hartuielile online.

ISBN: 9786064010148

Carti scrise de Hedvig Montgomery

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Hedvig Montgomery sau din categoria Parenting si Cresterea copilului.
Autor(i): Hedvig Montgomery
Traducator(i):
Cod: 9786064010148
Editura: Trei
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 208
Coperta: Paperback
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Parenting si Cresterea copilului

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Hedvig Montgomery. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 55lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.