Ali-Baba si cei patruzeci de hoti Din 1001 de nopti. Repovestire PDF

5/5
Autor: Abdul-Fattah Sabri
ISBN: 9786064410795
Editura: Curtea Veche
Vezi cartea Ali-Baba si cei patruzeci de hoti Din 1001 de nopti. Repovestire PDF scrisa de autorul Abdul-Fattah Sabri in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura Curtea Veche in limba Romana, are 64 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

25.5 Lei
Pretul cartii Ali-Baba si cei patruzeci de hoti Din 1001 de nopti. Repovestire este de aproximativ 25.5lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Ali-Baba si cei patruzeci de hoti Din 1001 de nopti. Repovestire

Autor(i): Abdul-Fattah Sabri
Traducator(i):
Cod: 9786064410795
Editura: Curtea Veche
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 64
Coperta: Paperback
Categorie: Carti pentru copii
Sub-Categorie: Carti dupa grupa de varsta

Calaretii se oprira nu departe de locul in care statea el ascuns. Abia respira. Pe cand descalecau, ii numara: erau patruzeci cu totul si carau saculeti cu aur, argint si pietre pretioase.

intr-o buna zi, Ali-Baba se duce la padure, dupa obicei, ca sa stranga lemne, sa le vanda. insa cu greu si-ar putea imagina ca va avea parte de inceputul unei uimitoare aventuri, menita sa ii schimbe viata.

Dupa ce descopera secretul grotei pline de comori, norocul lui se preschimba intr-un pericol ingrozitor. Va mai putea el sa traiasca in siguranta impreuna cu sotia si cu tot neamul lui?

Fratele lui Ali-Baba, Kassim, este un om bogat, caruia putin ii pasa de fericirea celorlalti. Unde il va conduce egoismul lui? Servitoarea Margiana este pusa in fata unei situatii de viata si de moarte. Este ea suficient de isteata si de curajoasa cat sa se salveze pe sine si familia lui Ali-Baba?

ISBN: 9786064410795

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Abdul-Fattah Sabri sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.
Cartea a fost scrisa de catre Abdul-Fattah Sabri. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 25.5lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 64 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.