Alege sa iti schimbi viata! 50 de exercitii practice PDF

5/5
Autor: Marie-Odile Vervisch, Philippe Auriol
ISBN: 9786069707371
Editura: Philobia
Vezi cartea Alege sa iti schimbi viata! 50 de exercitii practice PDF scrisa de autorul Marie-Odile Vervisch, Philippe Auriol in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura Philobia in limba Romana, are 128 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

20.8 Lei
Pretul cartii Alege sa iti schimbi viata! 50 de exercitii practice este de aproximativ 20.8lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Alege sa iti schimbi viata! 50 de exercitii practice

Fie ca iti pui intrebari legate de validitatea propriilor alegeri, fie ca, dimpotriva, iti vine sa lasi totul in urma si sa o iei din nou de la capat, aceasta carte ti se adreseaza, caci te va invata sa iei in calcul, intr-un mod constructiv, ceea ce vrei si poti sa schimbi la viata ta.Vei incepe prin a-ti pune intrebari referitoare la modul in care ai trait schimbarile pana in acest punct, vei valida pertinenta alegerilor facute in viata si vei identifica aspectele care mai trebuie dezvoltate, astfel incat sa nu confunzi deziluzia trecatoare cu nemultumirea profunda. Vei trece apoi la actiune, imaginandu-ti viitorul cu toate etapele lui diferite. Iar la urma, vei vedea cat de mare este impactul schimbarii.in functie de propriul parcurs si de personalitatea ta, a-ti schimba viata poate sa presupuna o calatorie punctuala sau… o intreaga existenta. Fiecare fiinta umana are propriul ritm, asadar respecta-l pe al tau!

ISBN: 9786069707371

Carti scrise de Marie-Odile Vervisch, Philippe Auriol

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Marie-Odile Vervisch, Philippe Auriol sau din categoria Lecturi motivationale.
Autor(i): Marie-Odile Vervisch, Philippe Auriol
Traducator(i):
Cod: 9786069707371
Editura: Philobia
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 128
Coperta: Paperback
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Lecturi motivationale

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Marie-Odile Vervisch, Philippe Auriol. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 20.8lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 128 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.