Album Sapanta – bilingv romana / italiana PDF

5/5
ISBN: 2000000912493
Editura: Proema
Vezi cartea Album Sapanta – bilingv romana / italiana PDF scrisa de autorul in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata de catre editura Proema, are 160 pagini si dimensiuni de H: 24.5cm | l: 22cm. Coperta acestei carti este Hardcover.

Pretul Recomandat

55 Lei
Pretul cartii Album Sapanta – bilingv romana / italiana este de aproximativ 55lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Album Sapanta – bilingv romana / italiana

La Sapanta, gratie unor ambasadari exceptionali ai artei chiar si moartea pare a fi la fel de frumoasa ca si viata. Aici, crucile cioplite, sculptate si pictate, pe care sunt sapate cu dalta epitafuri in versuri, cele mai multe cu o incarcatura umoristica remarcabila-specifice romanului- au dat nastere unei sinteze originale cunoscute sub denumirea Cimitirul vesel. Albumul prezinta arta traditionala si frumusetile naturale din aceasta localitate cu o rezonanta aparte in cultura populara romaneasca, rezervand insa 110 pagini pentru a oferi cititorului posibilitatea a de cunoaste pasaje din fresca satului: crucile din Cimitirul VeselCod: 2000000912493

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre sau din categoria Ghiduri si harti turistice, atlase.
Autor(i):
Traducator(i):
Cod: 2000000912493
Editura: Proema
Limba: Romana
Anul aparitiei: 2009
Numar pagini: 160
Coperta: Hardcover
Categorie: Carte
Sub-Categorie: Ghiduri si harti turistice, atlase

Intrebari Frecvente

Cartea a fost publicata in 2009. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 55lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 160 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.