Adolf Hitler. insemnari intime si politice (vol.2) PDF

5/5
Autor: Adolf Hitler, Franacois Delpla
ISBN: 9786060880059
Editura: Corint
Vezi cartea Adolf Hitler. insemnari intime si politice (vol.2) PDF scrisa de autorul Adolf Hitler, Franacois Delpla in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in octombrie 2021 de catre editura Corint in limba Romana, are 648 pagini si coperta Hardcover.

Pretul Recomandat

59.9 Lei
Pretul cartii Adolf Hitler. insemnari intime si politice (vol.2) este de aproximativ 59.9lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Adolf Hitler. insemnari intime si politice (vol.2)

Primul volum al insemnarilor intime si politice a fost consacrat perioadei cuprinse intre iulie 1941 si martie 1942. in acele aproximativ noua luni, conflagratia a capatat o anvergura mondiala, dictatorul german reafirmandu-si de nenumarate ori hotararea de a-si duce la indeplinire planul imperialist si punand la punct, in secret asa-numita Solutie finala.

Acest al doilea volum cuprinde insemnarile facute de secretarii lui Hitler intre martie 1942 si noiembrie 1944. Este un interval de timp caracterizat prin schimbarea evidenta a raportului de forte dintre partile beligerante, cand discutiile cu privire la actualitatea militara se raresc, iar nostalgia isi face simtita prezenta. intre doua diatribe, militarul se trezeste visand la pace.

Fara a tine seama de realitatile geopolitice, ideea rasista a crearii unui Reich pe continent in contrapondere la Imperiul Britanic ajunge sa-l obsedeze pe Hitler pana la orbire, astfel incat insemnarile se opresc pentru o vreme la 7 septembrie 1942. Ele se vor relua sporadic abia in iunie 1943, pentru a se incheia definitiv la 30 noiembrie 1944, cu cinci luni inainte de moartea dictatorului.

insotite de un foarte bogat aparat critic, insemnarile dezvaluie conceptia politica, filosofica si strategica a conducatorului Germaniei naziste, furnizand elementele necesare intelegerii ideologiei si deciziilor luate de acesta inclusiv in calitate de comandant militar.

ISBN: 9786060880059

Carti scrise de Adolf Hitler, Franacois Delpla

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Adolf Hitler, Franacois Delpla sau din categoria Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri.
Autor(i): Adolf Hitler, Franacois Delpla
Traducator(i):
Cod: 9786060880059
Editura: Corint
Limba: Romana
Anul aparitiei: octombrie 2021
Numar pagini: 648
Coperta: Hardcover
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Adolf Hitler, Franacois Delpla. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in octombrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 59.9lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 648 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.