Actele simbolice. Gesturi care elibereaza si vindeca PDF

5/5
Autor: Elisabeth Horowitz
ISBN: 9786069707401
Editura: Philobia
Vezi cartea Actele simbolice. Gesturi care elibereaza si vindeca PDF scrisa de autorul Elisabeth Horowitz in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura Philobia in limba Romana, are 4294967295 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

28.8 Lei
Pretul cartii Actele simbolice. Gesturi care elibereaza si vindeca este de aproximativ 28.8lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Actele simbolice. Gesturi care elibereaza si vindeca

Se spune ca, daca apelezi la ele, scutesti luni sau chiar ani intregi de psihoterapie… Imagineaza-ti niste solutii simple, gratuite si la indemana oricui. Vorbim aici despre microritualuri simbolice, la care sa recurgi singur sau ghidat de un terapeut si care te despovareaza de greutatile purtate o viata intreaga la nivelul emotional cel mai profund.Inspirate din diverse curente creative sau din culturile primitive, actele simbolice sunt concepute personalizat, adaptate la traumele pacientului si poseda un caracter unic, original si, fara indoiala, inovator. Au apelat la ele reputati psihanalisti sau psihologi, precum Freud sau Lacan, dovedind o data in plus puterea lor vindecatoare. De la simpla scriere a unor scrisori si pana la punerea in scena a situatiilor care ne-au facut sa suferim, autoarea ne prezinta zeci de exemple concrete rezolvate cu succes de propriii pacienti.Ghidul de fata este unul complet si ne ofera, pentru prima oara, o trecere in revista a tuturor actelor simbolice existente pretutindeni in lume. De la Paris la jungla amazoniana, de la Milano in California, din Chile si pana la hotarele Norvegiei, inepuizabila lor bogatie deschide in fata noastra o sfera nelimitata de contexte in care pot fi aplicate, ajutandu-ne sa ne eliberam de tot ceea ce ne-a intunecat pana acum existenta.

ISBN: 9786069707401

Carti scrise de Elisabeth Horowitz

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Elisabeth Horowitz sau din categoria Lecturi motivationale.
Autor(i): Elisabeth Horowitz
Traducator(i):
Cod: 9786069707401
Editura: Philobia
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 4294967295
Coperta: Paperback
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Lecturi motivationale

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Elisabeth Horowitz. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 28.8lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 4294967295 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.