Aceste juraminte goale (Vol. 1) PDF

5/5
Autor: Lexi Ryan
ISBN: 9786069519226
Editura: Leda
Vezi cartea Aceste juraminte goale (Vol. 1) PDF scrisa de autorul Lexi Ryan in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in octombrie 2021 de catre editura Leda in limba Romana, are 496 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

54.9 Lei
Pretul cartii Aceste juraminte goale (Vol. 1) este de aproximativ 54.9lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Aceste juraminte goale (Vol. 1)

Printul nemilos isi da mana cu Regatul spinilor si al trandafirilor in acest roman fantasy plin de pasiunesi de actiune in care o fata este prinsa intre doua regateale zanelor, conduse de doi printi periculos de seducatori!

Brie uraste zanele si refuza sa aiba de-a face cu ele, chiar daca asta inseamna sa sufere de foame pe strazi. insa cand sora ii este vanduta sadicului stapanitor al Regatului Unseelie ca sa plateasca o datorie, tanara va face orice ii va sta in puteri ca sa o salveze – inclusiv sa cada la o intelegere cu suveranul, angajandu-se sa fure trei artefacte magice de la curtea Reginei Seelie.

Dar sa primeasca acces neingradit la Curtea Seelie este mai usor de zis, decat de facut. Singura sansa a lui Brie este sa pretinda ca vrea sa intre in cursa pentru a deveni mireasa printului Ronan, de care se indragosteste pe nesimtite. Nedorind sa-si lase inima sa ii distraga atentia, fata accepta ajutor de la o banda de rebeli Unseelie, care au ticluit un plan secret. in vreme ce petrece tot mai mult timp alaturi de misteriosul lor conducator, Finn, tanara incearca din rasputeri sa se impotriveasca farmecelor lui irezistibile.

Captiva intre doua regate in care primejdiile pandesc la tot pasul, Brie va trebui sa aleaga cui anume ii va oferi loialitatea sa. si inima.

ISBN: 9786069519226

Carti scrise de Lexi Ryan

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Lexi Ryan sau din categoria Fantasy si SF.
Autor(i): Lexi Ryan
Traducator(i):
Cod: 9786069519226
Editura: Leda
Limba: Romana
Anul aparitiei: octombrie 2021
Numar pagini: 496
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Fictiune/ Literatura
Sub-Categorie: Fantasy si SF

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Lexi Ryan. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in octombrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 54.9lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 496 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.