A patra cale. Volumul 2 PDF

5/5
Autor: P.D. Uspensky
ISBN: 9789737726308
Editura: Ram
Vezi cartea A patra cale. Volumul 2 PDF scrisa de autorul P.D. Uspensky in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata de catre editura Ram, are 288 pagini si dimensiuni de H: 20cm | l: 13cm. Coperta acestei carti este Paperback.

Pretul Recomandat

29 Lei
Pretul cartii A patra cale. Volumul 2 este de aproximativ 29lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat A patra cale. Volumul 2

Lucrarea de fata continua prezentarea din A patra cale vol. 1, carte care este in mare parte rezultatul publicarii de catre Uspensky a discutiilor avute cu elevii sai, in cadrul conferintelor pe care le organiza. In ea, autorul expune sistemul ezoteric initiat de catre maestrul sau, sistem in care intelepciunea occidentala si cea orientala sunt complementare si armonios integrate. Meritul incontestabil al lui Gurdjieff consta in maiestria de a actualiza si adapta invatatura straveche orientala la necesitatile omului modem occidental. Iar meritul incontestabil al lui Uspensky este acela ca a validat, prin proprie experienta si a facut sa fie cunoscute adevarurile fundamentale revelate de catre Maestrul sau.

Cod: 9789737726308

Carti scrise de P.D. Uspensky

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre P.D. Uspensky sau din categoria Sanatate, dezvoltare personala.
Autor(i): P.D. Uspensky
Traducator(i):
Cod: 9789737726308
Editura: Ram
Limba: Romana
Anul aparitiei: 2013
Numar pagini: 288
Coperta: Paperback
Categorie: Carte
Sub-Categorie: Sanatate, dezvoltare personala

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre P.D. Uspensky. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in 2013. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 29lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 288 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.