10 ani cu mitropolitul meu, Bartolomeu Anania (1998-2008) – Amintiri la capatul dorului PDF

5/5
Autor: Macarie Dragoi, Episcopul Europei de Nord
ISBN: 9789734687060
Editura: Polirom
Vezi cartea 10 ani cu mitropolitul meu, Bartolomeu Anania (1998-2008) – Amintiri la capatul dorului PDF scrisa de autorul Macarie Dragoi, Episcopul Europei de Nord in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Polirom in limba Romana, are 512 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

89 Lei
Pretul cartii 10 ani cu mitropolitul meu, Bartolomeu Anania (1998-2008) – Amintiri la capatul dorului este de aproximativ 89lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat 10 ani cu mitropolitul meu, Bartolomeu Anania (1998-2008) – Amintiri la capatul dorului

„Ma bucur sa vad cum, la un secol de la nasterea si la un deceniu de la plecarea fizica dintre noi, dorul de mitropolitul Bartolomeu este «stins» printr-o serie de evocari. Cea de fata, a parintelui episcop Macarie, este un exemplu memorial dintre cele mai reusite: firele amintirilor nu se incalcesc intr-un ghem fara noima, ci se impletesc, tesand, la un loc, un brocart pe masura nobletei celui amintit. De la tanarul seminarist, apoi student teolog, la monahul si arhiereul de azi, raul memoriei curge, se intersecteaza cu tot felul de afluenti, face scurte pauze, reporneste si se varsa in delta amintirii de obste. Paginile de fata confirma si reconfirma momente importante nu doar din viata mitropolitului Bartolomeu, cat mai cu seama din cea a Bisericii lui Hristos pe care a avut privilegiul si inspiratia sa o slujeasca. ii multumesc fratelui meu in Duh, parintelui episcop Macarie, ca a mentinut cu delicatete si fidelitate candela memoriei mereu aprinsa, ca nu a uitat si nici nu va uita cum, unde si prin cine a deschis ochii in lumina slujirii.” – Radu Preda

ISBN: 9789734687060

Carti scrise de Macarie Dragoi, Episcopul Europei de Nord

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Macarie Dragoi, Episcopul Europei de Nord sau din categoria Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri.
Autor(i): Macarie Dragoi, Episcopul Europei de Nord
Traducator(i):
Cod: 9789734687060
Editura: Polirom
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 512
Coperta: Paperback
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Macarie Dragoi, Episcopul Europei de Nord. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 89lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 512 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.